Naks
Restaurang och Catering AB

Pandemilagen

Nu öppnar vi igen, men med dom nya restriktionerna enligt nya pandemi lagen.
Vi har ändrat om lite så vi har en meter mellan borden och man kan bara sitta 4 st vid ett bord ( då vi plockat bort stolar så det inte går att sätta sig fel. Klicka på fliken nyheter för att läsa allt! !!
Vi vill att alla kunder tar tvättar händerna & tar handsprit innan man går in för att äta, håller avstånd i kön finns markeringar på golvet, och att fortsättningsvis så lägger Naks personal upp er mat på er tallrik detta gör personal med handskar & skyddsutrustning.
Vi är jätte tacksamma att vi har så bra kunder som stöttar oss ( i dessa svåra tider ) så vi kan fortsätta ha öppet men ber er alla följa dessa restriktioner.
God fortsättning önskar Nak med personal och välkomna tillbaka till Naks`s !